Un microbuz plin cu pasageri şi un autoturism, implicate într-un accident la Chiţorani. O persoană este încarcerată/ GALERIE FOTO

Patru Două autoturisme s-au ciocnit violent la Mizil. Patru persoane implicate

Accident la Chiţorani

Un microbuz plin cu pasageri şi un autoturism, implicate într-un accident la Chiţorani. S-a întâmplat cu puţin timp în urmă  în comuna Bucov, Chiţorani. În urma impactului o persoană a rămas încarcerată. Este vorba chiar de şoferul microbuzului.

La locul accidentului ntervin: un echipaj stingere, un echipaj descarcerare, un echipaj SMURD.

În microbuz sunt şi opt pasageri. Din fericire aceştia nu au suferit răni. Şoferul microbuzului a fost scos dintre fiarele contorsionate şi va fi transportat la spital de către echipa de medici de la Serviciul de Ambulanţă Prahova venită la faţa locului.

Poliţia va deschide o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului şi luarea măsurilor legale care se impun.

UPDATE

Accidentul s-a produs pe sensul de mers dinspre Buzău spre Ploieşti, la intrarea în Chiţorani, în dreptul unui service auto. Un autoturism cu numere de Prahova a încercat să vireze la stânga spre service, moment în care s-a izbit puternic de un  microbuz cu numere de Brăilă. Impactul nu a putut fi evitat.Microbuzul venea la Mall -ul de la Ploieşti. Mai multe femei din microbuz sunt rănite uşor.

În acest moment traficul este îngreunat. S-a format coadă de masini pe cel puţin un kilometru. În urma impactului, autoturismul a intrat în şant, iar şoferul este şi el rănit la cap

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here