logo
RNTV Live

Un individ în vârstă de 21 de ani, presupus a face parte dintr-un clan interlop cunoscut sub numele de Ştoacă, a fost implicat într-un act de agresiune fizică împotriva concubinei sale

domestic violence. husband attacked wife with fists
Dudau Andreea Valentina

Un individ în vârstă de 21 de ani, presupus a face parte din clanul interlop cunoscut sub numele de Ştoacă, a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a agresat fizic concubina timp de mai multe ore, în prezența fiicei lor în vârstă de 5 luni!

Polițiștii Capitalei au reținut joi un tânăr în vârstă de 21 de ani, în legătură cu un dosar penal privind violența în familie. Acesta este suspectat că și-ar fi agresat concubina, în vârstă de 20 de ani, timp de mai multe ore, folosind obiecte contondente, la o locație din Sectorul 4 al Bucureștiului. Incidentele au avut loc în prezența fiicei minore a cuplului, în vârstă de cinci luni. Conform unor surse, tânărul poartă numele de Gheorghe Ion Armando și este presupus a fi asociat cu clanul interlop cunoscut sub numele de Ştoacă.

Poliția Capitalei: „La data de 22 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 26 Poliţie au reţinut tânăr, în vârstă de 21 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. În fapt, la data de 17 februarie 2024,  în timp ce se afla la  o adresă din Sectorul 4, o tânără, în vârstă de 20 de ani, ar fi fost lovită de către concubinul ei, în vârstă de 21 de ani, timp de mai multe ore, cu diverse obiecte contondente. De asemenea,  agresiunile ar fi avut loc în prezenţa fiicei lor minore, în vârstă de 5 luni”.

Miercuri, Judecătoria Sectorului 4 a emis un ordin de protecție împotriva tânărului. De asemenea, autoritățile de aplicare a legii s-au autosesizat, iar în cursul zilei de 22 februarie 2024, suspectul a fost identificat de către polițiștii de la Secția 26 Poliție și a fost condus pentru audieri.

Pe baza probelor adunate, individul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat magistraților cu o propunere legală. Investigațiile sunt în continuare desfășurate de polițiștii de la Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, în legătură cu presupusa săvârșire a infracțiunii de violență în familie.

Precizarea este făcută că punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă o etapă procesuală reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop furnizarea unui cadru procedural pentru administrarea probelor, acțiune care nu poate în nicio circumstanță să încalce principiul prezumției de nevinovăție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor