logo
RNTV Live

Un individ a incendiat propria locuință și mașina personală, după care s-a sinucis

Incendiu-violent-la-Piata-16-Februarie-din-Bucuresti.-Pompierii-intervin-la-fata-locului-FOTO
Dudau Andreea Valentina

Un individ în vârstă de 44 de ani a fost descoperit spânzurat în magazia casei sale duminică seara. Înainte de a-și lua viața, a incendiat casa și mașina sa personală, apelând la serviciul de urgență 112 pentru a anunța incendiul!

Un bărbat din Conacu, județul Constanța, a sunat la numărul de urgență 112 cu puțin timp înainte de miezul nopții, anunțând că casa îi este cuprinsă de flăcări. Vecinii povestesc că individul era cunoscut pentru gelozia sa și pentru conflictele frecvente cu soția sa. Duminică seară, acesta a dat foc locuinței și mașinii familiei, apoi a recurs la sinucidere. După ce incendiul a fost stins, pompierii au descoperit cadavrul său într-o anexă a casei. În ciuda eforturilor medicilor și salvatorilor, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

În urma incendiului, acoperișul casei a fost distrus pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, iar autoturismul a fost afectat în proporție de 90%, alături de alte bunuri materiale.

Polițiștii urmează să investigheze circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor