logo
RNTV Live

A murit la slujba de Înălțare

cruce biserica
Dudau Andreea Valentina

O femeie a murit în timpul slujbei de Înălţare!

Joi, o femeie a murit în timpul slujbei de Înălţare. Femeia de 86 de ani se afla în această dimineaţa la slujba de Înălţarea Domnului. Incidentul s-a petrecut într-o biserică din Focşani. Femeii i s-a făcut rău. Se afla în stop cardio-respirator când ambulanţa a sosit.

Femeia a fost declarată moartă la faţa locului. Salvatorii au încercat în zadar să o resusciteze timp de 45 de minute, ea nerăspunzând la acestea. Incidentul s-a petrecut la bisericia „Sf. Prooroc Samuil” din Focșani.

Purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş: „Joi, la ora 7.57, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru persoană cu o stare de lipotimie, la biserica de pe Strada Mare a Unirii din Focşani. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgenţă tip B2, cu asistent, care a identificat o persoană de 86 ani, de sex feminin, aflată în stop cardio-respirator. Echipajul de pe ambulanţă a început manevrele de resuscitare cardio-pulmonară avansate. La solicitare s-a deplasat şi un echipaj SAJ tip B1, cu medic”.

Cazul a fost preluat de echipa de la Serviciul de Medicină Legală, autopsia urmând să stabilească cauzele decesului.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor