logo
RNTV Live

Un incident revoltător a avut loc în Timiș, unde un patron a lovit cu palmele și cu picioarele mai multe femei, după ce acestea i-au oferit căpșune unui muncitor nepalez

index
Constantin Corina

În orașul Sânnicolau Mare, două femei au intrat în curtea unei firme pentru a-i oferi câteva căpșune unui muncitor nepalez. Însă, patronul societății comerciale s-a enervat și le-a agresat pe femei

Sâmbătă, pe 25 mai, două femei au dorit să facă un gest creștinesc față de un bărbat nepalez care muncise în soare. Cu toate acestea, reacția patronului firmei pentru care lucra bărbatul a fost una de furie.

Potrivit Opinia Timișoarei, patronul le-a spus femeilor că muncitorul nu avea pauză și că nu aveau ce căuta în curtea proprietății private. Mai mult, acesta a lovit-o pe una dintre femei peste față și apoi s-a îndreptat și împotriva celeilalte. De la palme și injurii, agresorul ar fi trecut la lovituri cu picioarele.

Femeile au contactat imediat Poliția, iar un echipaj din Sânnicolau Mare a ajuns rapid la locul incidentului.

Politiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând că cele sesizate sunt reale, identificând un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei“, a precizat IPJ Timiș, conform sursei citate.

Patronul a fost înregistrat cu un dosar penal pentru loviri și alte violențe și a fost reținut, urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor