logo
RNTV Live

Un gest de neînteles a provocat tragedia de pe DN1, Movila Vulpii/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Un gest de neînteles a provocat tragedia de pe DN1, din dreptul localitatii Movila Vulpii. O familie s-a destramat, dupa ce tatal si fiica au pierit pe caldaram, loviti din plin de un autoturism. Nimeni nu întelege cum cei doi, împreuna cu mama, au decis sa treaca o artera, printr-o zona neiluminata, si care este intens circulata. Starea femeii care a supravietuit este buna, dar cand se va recupera va trebui sa îsi înmormanteze sotul si fiica.

Un gest de neînteles a provocat tragedia de pe DN1, Movila Vulpii

Drumul spre casa a fost curmat brusc de teribilul accident petrecut în zona Movila Vulpii. Familia din Arges a trecut strada sa ia paine proaspata, dupa ce a observat fabrica din zona. Un gest care le-a adus moartea celor doi membri, tatal de 44 de ani si fiica sa de 11 ani. Mama a scapat, desi a fost si ea ranita serios, dar viata nu i-a fost pusa în pericol.

Trupurile neînsufletite ale fetei si tatalui au fost duse la SML, iar miercuri a fost efectuata necropsia. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.


Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor