logo
RNTV Live

Un geam deschis a devenit inspiraţie nepotrivită pentru doi adolescenţi care au ajuns în faţa poliţiştilor ploieşteni

Kairos Technologies. metoda de înşelătorie prezentată sub forma unei oportunităţi de afacere
Mihai Constantinescu

Un geam deschis a devenit inspiraţie nepotrivită pentru doi adolescenţi care au ajuns în faţa poliţiştilor ploieşteni.

Totul s-a petrecut ieri, ziua în amiaza mare, când doi tineri au observat că un imobil are geamul deschis. Nu au stat mult pe gânduri şi au intrat pe geam şi au furat lucrurile de valoare care le-au căzut în mână. Este vorba despre un telefon mobil și un laptop. Valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 2.600 de lei. Cei doi au părăsit ulterior imobilul, pe un alt geam, ce iese în curtea unei case nelocuite.

Pe fir au intrat poliţiştii ploieşteni.

Urmare a activităților și investigațiilor efectuate, polițiștii Secției nr.1 Ploiești, în aceeași zi, au identificat una din persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, un tânăr de 16 ani, din municipiul Ploiești.

În urma depistării, acesta a fost condus la sediul unității, unde a recunoscut fapta comisă, declarând că împreună cu un prieten, ar fi pătruns prin escaladarea unei ferestre, în incinta unui imobil și ar fi sustras un laptop și un telefon mobil.

În urma administrării materialului probator, în cursul acestei dimineți, polițiștii l-au depistat și pe cel de-al doilea tânăr, în vărstă de 17 ani, care v-a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/premiera-la-cheia-refacere…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/discutii-aprinse-pe-tema…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/mistretii-au-iesit-la-plimbare/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fosta-sefa-a-camerei…/…

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor