Sursă foto: subversiv.info

Profesorul pensionar acuzat de agresiune sexuală împotriva unei fete de 14 ani, pe care o medita la el acasă, a fost eliberat de judecători

Până acum, în dosar, sunt incluse atât declarația fetei, cât și mai multe obiecte confiscate de polițiști în urma perchezițiilor efectuate la biroul și domiciliul bărbatului, acesta având două apartamente distincte. Originar din Olt și fost director al unui important liceu acolo, precum și consilier local, bărbatul a venit în această zonă pentru a oferi meditații la matematică.

El este acum sub investigație, fiind supus controlului judiciar. Se pare că la apartamentul său veneau mai mulți copii minori, iar acuzațiile îl vizează în special pentru presupusa agresiune asupra uneia dintre elevele sale. Fata a reacționat ciudat și a informat părinții, care au alertat autoritățile. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, însă a fost ulterior eliberat sub măsura controlului judiciar. Cu toate acestea, el trebuie să se prezinte la secția de poliție conform programului stabilit de autorități și nu mai are dreptul să ofere meditații copiilor.

Investigațiile continuă pentru a se determina dacă mai sunt și alte victime în acest caz, dacă alți minori au trecut prin aceeași experiență, chiar dacă până acum individul nu a avut antecedente penale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *