logo
RNTV Live

Un fost campion al României se autopropune la Petrolul: „Vor aduce jucători buni, buni!”

LIGA 1 – ASTRA GIURGIU- DINAMO
Ștefan Petre

Fost campion cu Astra Giurgiu în 2016, antrenorul Marius Șumudică, în vârstă de 52 de ani și angajat în prezent la echipa Al Raed din Arabia Saudită, a numit, într-un interviu, cele trei echipe românești cu care ar semna: Rapid, Petrolul și CSU Craiova.

Din 2016, Șumudică a luat calea străinătății, revenind în România doar pentru un scurt mandat de antrenor la CFR Cluj, în vara lui 2021.

Totuși, tehnicianul nu exclude o revenire în Superligă, cu condiția ca echipa la care merge să-i pună la dispoziție elementele necesare pentru performanță.

Vorbind despre cluburile care l-ar tenta pe viitor, Șumudică a surprins când a menționat Petrolul Ploiești, chiar dacă are o relație apropiată cu Marian Copilu, conducătorul clubului. Antrenorul lui Al Raed se așteaptă ca Petrolul să aibă ca obiectiv un loc de play-off sezonul viitor și afirmă, în cadrul emisiunii „DigiSport Special”:

„Îl cunosc pe Marian (n.r. – Copilu, președintele) și știu ce vrea să facă.

Am vorbit cu el și știu ce vrea să facă în continuare, ce jucători va aduce. Va aduce jucători buni, buni. O să vedeți după pregătire cum vor arăta Jefferson și Diomande, că tot pe mine m-a întrebat despre ei.

Dacă reușește să facă 4-5 transferuri despre care mi-a spus, Petrolul e candidată la play-off!

„Pentru mine, prioritatea rămâne Rapid. Nu în momentul de față, dar dacă m-aș întoarce în țară aș merge cu inima deschisă la Rapid, Craiova lui Rotaru, adică echipe la care cred că aș putea face performanță. Altfel, de ce m-aș întoarce?”Marius Șumudică

Sursă: Gazeta Sporturilor

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor