logo
RNTV Live

Un film de groază cu Mickey Mouse a fost dezvăluit odată cu încheierea drepturilor de autor!

132187195_976_crop_test1.00_07_50_01.jpg
Constantin Corina

Un trailer pentru un film slasher, care prezintă un ucigaș mascat îmbrăcat în Mickey Mouse, a fost lansat pe 1 ianuarie, ziua în care drepturile de autor ale Disney asupra primelor versiuni ale personajului de desene animate au expirat în SUA.

„Am vrut opusul a ceea ce există”, a spus producătorul filmului.

Un nou joc horror inspirat de Mickey, care arată rozătoarea acoperită cu pete de sânge, a apărut și el în aceeași zi.

Steamboat Willie, un scurtmetraj din 1928 care prezintă versiuni timpurii nevorbinte ale lui Mickey și Minnie, a intrat în domeniul public în SUA în ziua de Anul Nou.

Înseamnă că caricaturiștii, romancierii și realizatorii de film pot acum relua și pot folosi cele mai vechi versiuni ale lui Mickey și Minnie.

În thrillerul de comedie de groază, numit Capcana lui Mickey, o tânără are o petrecere surpriză de ziua de naștere într-o sală de distracții – dar lucrurile se înrăutățesc rapid când ea și prietenii ei întâlnesc un criminal care mânuia cuțitul într-un costum Mickey.

“Un loc pentru distracție, un loc pentru prieteni, un loc pentru vânătoare. Mouse-ul este afară”, este una din replicile filmului.

„Oamenii trebuie să nu o ia prea în serios, am făcut un film ridicol de distractiv”, a spus Simon Phillips, care a scris și produs filmul și joacă rolul bărbatului din spatele măștii Mickey.

Domnul Phillips a spus pentru BBC că „dacă îl pui pe Mickey într-un film de familie, nu vei acoperi noi terenuri”.

„Pentru a arunca moneda, trebuie să vii cu ceva care este opusul a ceea ce există deja”, a spus producătorul filmului.

Filmul în sine nu are o dată de lansare confirmată, dar este de așteptat să apară în martie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor