logo
RNTV Live

Un fan al Petrolului e kickboxer profesionist! Galeria vine să îl susțină în “Arena Lupilor”

Mihai TUDORIE54
Ciprian Radu

Campion european de kickboxing la amatori în 2016, Mihai Tudorie este un fan împătimit al echipei de fotbal Petrolul. Este nelipsit de la meciurile formației sale, indiferent de locul disputării. Și-a încurajat favoriții în Giulești, în Bănie, la Cocorăștii Colț, la Blejoi sau la Urlați.

Sâmbată 17 iunie, ploieșteanul va fi cu gândul la Tărtășești unde Petrolul va juca meciul tur de baraj pentru promovarea în liga a 3-a, iar cu fapta va fi în ringul instalat pe stadionul Ilie Oană, acolo unde va da piept, într-un meci pentru centura balcanică World Kickboxing Union, cu grecul Stefanos Mpaglatsakos.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor galei Colosseum Tournament – Heroes, Tudorie, care și-a început cariera de profesionist în 2016, va urca în ring pe imnul Petrolului, iar galeria găzarilor va veni pe stadionul Ilie Oană după barajul de la Tărtășești ca să-l susțină în mod special.

Tudorie este al doilea sportiv român susținut de galleria unei echipe de fotbal, după boxerul craiovean Sorin “Pantera” Tănăsie, care ani de zile a fost susținut la meciurile sale de fanii Universității.

Gala Colosseum Tournament – Heroes, organizată de promotorul ploieștean Gabriel Georgescu, este programată sâmbătă 17 iunie pe stadionul Ilie Oană și va fi transmisă în direct de Digi Sport de la ora 21.00.

tudorie

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor