Sursă foto: Fanatik

Doctorul sportiv Mircea Miu, originar din Brazi și care a mai activat la Petrolul în trecut, a fost prezentat oficial de gruparea ploieșteană în cursul zilei de joi.

Campion cu Astra în 2016, medicul de 67 de ani s-ar fi înțeles de mai mult timp cu oficialii „lupilor”, dar decizia sa de a o părăsi pe Dinamo București după ce a mers în cantonamentul din Slovenia l-ar fi nemulțumit la culme pe antrenorul Ovidiu Burcă.

Cu peste 10 ani de vechime în Emiratele Arabe Unite, în staff-uri conduse de Ilie Balaci și Anghel Iordănescu, doctorul Mircea Miu a mai făcut parte din staff-ul Petrolului, dar a activat și la CSM Ploiești, Astra Giurgiu și Unirea Brazi (inclusiv ca fotbalist și antrenor, în tinerețe, și ca finanțator). Este absolvent al Facultății de Medicină generală și sportivă „Iulius Fucic” – Centrul de reumatologie, promoția 1981.

‎Anunțul publicat de Petrolul Ploiești:

„??? ?????, ?????? ???!

Doctorul Mircea Miu revine la FC Petrolul Ploiești și va face parte din staff-ul echipei noastre în noul sezon al Superligii ✅

Domnul doctor este ploieștean și absolvent, din postura de șef de promoție al Facultății de Medicină din București și are o vastă experiență în domeniu. La nivel sportiv, acesta a fost deschizător de drumuri în zona Golfului, colaborând cu mari antrenori români precum Anghel Iordănescu sau Ilie Balaci.

În România a activat la Astra Giurgiu, câștigând titlul național, Petrolul Ploiești, CSM Ploiești și Dinamo București.

Vă dorim mult succes în echipa lupilor galbeni!”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *