logo
RNTV Live

Un elev de la Colegiul Național „Al.I. Cuza” din Ploiești încearcă să se desprindă din ghearele morții. Fiecare dintre noi îl putem ajuta!

matei-3
Mihai Constantinescu

Un elev de la Colegiul Național „Al.I. Cuza” din Ploiești încearcă să se desprindă din ghearele morții. Fiecare dintre noi îl putem ajuta!

Se numește Matei. Are 15 ani și este elev la Colegiul Național „Al.I. Cuza” din Ploiești. Un puști vesel, muncitor, îndrăgit de familie, profesori și prieteni. Este un sportiv de performanță, cu rezultate foarte bune și la învățătură.

Din nefericire, în urmă cu două luni viața sa s-a schimbat într-un mod nefast. A aflat că suferă de o boală cumplită. Niște banale dureri de cap s-au dovedit a fi ceea ce niciun părinte nu își dorește să audă din gura unui medic: are tumoră cerebrală.

„Fiindcă tumora este malignă, ni s-a recomandat chimioterapia. La copii, ne-au spus medicii, tumorile sunt în general maligne, se dezvoltă mai repede, dau recidive și pun probleme deosebite. Adică, oricând putem vorbi de metastază. În 30, maximum 40 de zile de la prima operație, ni s-a recomandat să începem chimioterapia. Cele 30 de zile au cam trecut. Singura șansă la viață a lui Matei este terapia cu protoni. Iara sta se poate face în Italia sau Turcia. Costurile sunt, însă, uriașe”, a spus Ana Maria, mama lui Matei.

Cine dorește să -l ajute pe Matei să trăiască poate face donații în conturile deschise pe numele mamei:

Titular cont: Ana Maria Caravia Moroianu

Cont LEI: RO57RZBR0000060024143443

Cont EURO: RO04RZBR0000060024143912 sau prin intermediul Asociației MagicCAMP, cu mențiunea pentru Matei, în contul RO19BACX0000001062715000 -LEI

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor