logo
RNTV Live

Un dâmboviţean, înhăţat la Băicoi de poliţişti. Află cu ce se ocupa

Un dâmboviţean, înhăţat la Băicoi de poliţişti.Află cu ce se ocupa
Mihai Constantinescu

Departe de ochii cunoscuţilor, un dâmboviţean părea că a dat lovitura cu afacerea sa. Totul mergea ca pe roate până au intrat poliţiştii pe fir.

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul serviciului de profil au depistat bărbatul, în vârstă de 54 că ar fi depozitat şi comercializat, la o adresă din orașul Băicoi, produse accizabile, fără a fi marcate, respectiv aproximativ 900 litri băutură spirtoasă.

A fost luată măsura indisponibilizării și sigilării cantităţii respective, urmând ca astăzi inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Ploieşti să preleve probe.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării potrivit prezentului tilu fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false de … băuturi spirtoase peste 200 litri

sursa IJP Prahova

sursă foto Târgovişte info

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor