logo
RNTV Live

Un cunoscut om de afaceri, ţinta unei răzbunări uluitoare. Aruncat gol puşcă din celula Penitenciarului Ploieşti

amenzi uriase, contribuţiilor Închisoare pentru neplata contribuţiilor sociale
Mihai Constantinescu

Om de afaceri, aruncat din celulă în costumul lui Adam

Un cunoscut om de afaceri, ţinta unei răzbunări uluitoare. Aruncat gol puşcă din celula Penitenciarului Ploieşti.

Dacă în urmă cu câţiva ani era un om în faţa căruia se înclinau până la pâmânt mii de oameni de la nivelul întregii ţări, acum a ajuns ţinta umilinţelor.

Potrivit Ştirile Kanald D, cunoscutul om de afaceri Liviu Luca ar fi devenit ţinta unei răzbunări mai puţin obişnuite, după ce s-ar fi plâns de condiţiile din penitenciar.

Mai exact, se pare că acesta a reclamat în instanţă că împarte o cameră de 11 metri pătraţi împreună cu alţi patru detinuţi. Nemulţumit ar fi fost şi de decizia luată de către  conducerea Penitenciarului Ploieşti care ar fi hotărât suplimentarea rândurilor de două paturi suprapuse, cu încă unul, astfel încât să existe câte trei paturi suprapuse, sudate între ele.

Acesta ar fi susţinut că este încălcată norma de minim 4 mp/deţinut şi că toţi ocupanţii celulei vor fi aduşi în stare de tortură şi tratamente inumane.

Potrivit sursei citate, se pare că reclamaţia nu a fost pe gustul unui gardian care ar fi luat atitudine şi l-ar fi pedepsit. Se pare că angajatul penitenciarului l-ar fi dezbrăcat până la piele, obligându-l să ţină un cearceaf pe spate, în scop de umilire şi intimidare.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor