logo
RNTV Live

Un copil din Centrul de Plasament Plopeni a dispărut din nou din instituţie. Este a doua oară anul acesta

dispărut
Mihai Constantinescu

Dispărut din nou de la Centrul de Plasament Plopeni

Angajaţii de la Centrul de Plasament Plopeni au nevoie din nou de ajutorul polişiştilor, după ce un minor din instituţie a dispărut din nou! Este vorba despre BĂLTESCU ALEXANDRU, în vârstă de 16 ani. A plecat din incinta centrului pe data de 7 august a.c., în jurul orei 17:30 și nu s-a întors până în prezent.

Nu este prima dată când angajaţii centrului se confruntă cu această situaţie- În trecut acest a plecat în repetate rânduri fiind găsit , însă, de oamenii legii la scurt timp după plşecare sa din Centrul de Plasament Plopeni.

Şi în ianuarie 2020 băiatul a plecat de la centru.

Apelul poliţiştilor

În data de 7 august a.c., în jurul orei 18:00, Poliția orașului Plopeni a fost sesizată de către reprezentanții Centrului de Plasament Plopeni, despre faptul că minorul BĂLTESCU ALEXANDRU, în vârstă de 16 ani, a plecat din incinta centrului pe data de 7 august a.c., în jurul orei 17:30 și nu s-a întors până în prezent.

Semnalmente:
1,75 metri înălțime, aproximativ 60 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, nu prezintă semne particulare. Minorul este încadrat în grad de handicap acentuat.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o cămașă cu model în carouri bleumarin și roz, fustă cu model în carouri alb și negru, încalțat cu pantofi sport de culoare neagră, iar pe cap purta o perucă de culoare neagră.
Persoanele care pot oferi detalii despre minorul disparut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-un-baiat-a-fost-taiat-de-un-barbat-pe-strada-motivul-este-incredibil/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-mama-din-ploiesti-a-cerut-ajutorul-politistilor-pentru-a-si-gasi-fiica-disparuta/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/barbatul-din-ploiesti-cautat-de-sotia-sa-si-politisti-gasit-fara-suflare-surse-se-afla-intr-o-zona-impadurita-retrasa/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-mai-multi-politisti-conformati-cu-virusul-sars-cov-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor