logo
RNTV Live

Un copil de doi ani a murit în urma unui accident produs în Prahova

autoutilitara cu doua persoane intrata in copac
Dumitrescu Vlad

Un copil de doi ani a decedat la spital după ce a fost lovit de o mașină, în Boldești-Scăeni, marți seară. Micuțul se afla afara părții carosabile, în momentul în care a fost lovit.

”În cursul acestei seri, in jurul orei 18.45 polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești Scăieni au fost sesizați prin apel 112, despre producerea unui accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un autoturism în timp ce se deplasa pe raza orașului ar fi  acroșat un minor în vârstă de 2 ani, care se afla în afara părții carosabile.

Minorul în cauză a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a anunțat IPJ Prahova, care la scurt timp a revenit și a anunțat că minorul a decedat.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal urmând sa fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor