Seria de 34 de ani a fost în cele din urmă întreruptă pe 21 decembrie 2023, când fenomenul BlueScuti, în vârstă de 13 ani, a devenit primul om care a ajuns pe „ecranul de ucidere” al jocului după o performanță de 40 de minute și 1.511 linii, care a blocat jocul atingând limitele sale funcționale.

Tetris a fost lansat inițial în urmă cu peste trei decenii, dar rămâne un joc retro clasic.

Există și turnee oficiale, iar CTWC din 2024 tocmai a început săptămâna aceasta, prezentând și Blue Scuti.

Fanii ocazionali ar fi putut afla mai multe despre Tetris în urma filmului surpriză de succes de anul trecut. S-a bazat pe povestea adevărată a distribuției lui Henk Rogers și Tetris.

Blue Scuti deține acum niște recorduri incredibile pur și simplu completând jocul. A făcut-o și în aproximativ 40 de minute, o ștachetă ridicată cu care să concureze viitorii jucători.

Desigur, fanii vor să știe ce urmează pentru Scuti. Din fericire, interviul oficial a adus în discuție planurile lor pentru viitor.

De fapt, un jucător (sau AI) foarte atent ar putea fi capabil din punct de vedere tehnic să evite orice posibilă oportunitate de accident și să joace până la nivelul 255, unde jocul se resetează din milă la nivelul 0. În acel moment, după cum a remarcat recent un youtuber aGameScout, ” atât jucătorul, cât și jocul ies triumfători împreună” printr-o renaștere care va fi „realizarea finală supremă a jocului original”.

Scuti a spus că, dacă cineva bate recordul, „ar merge după el și îl va lua înapoi”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *