logo
RNTV Live

Un copil de 13 ani, atacat cu cuțitul pe stradă, în Ploiești. Polițiștii ploieșteni au aflat ce voiau de la victimă!

cuţite sursă foto zdp.ro
Erika Stoica

Un copil de 13 ani, atacat cu cuțitul pe stradă, în Ploiești. Polițiștii ploieșteni au aflat ce voiau de la victimă!

Scenele șocante s-au petrecu recent pe o stradă din Ploieșt. Un copil de 13 ani a fost abordat de către alți doi tineri, care l-ar fi înțepat cu cuțitul, provocându-i o rană superficială. Totodată, în timpul altercației, aceștia i-ar fi sustras borseta și trotineta, obiecte pe care i le-a returnat la scurt timp, ulterior cei doi plecând de la fața locului.

După ce a scăpat de atactri, băiatul a anunțat imediat poliția, oamenii legii punamd în executare două mandate de percheziție domiciliară la domiciliile a doi tineri, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni. 4 persoane au fost conduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

În urma investigațiilor efectuate, cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei au fost identificați și depistați ca fiind doi minori, ambii în vârstă de 15 ani,  din municipiul Ploiești.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Tot din verificări, a reieșit faptul că tot ei, în cursul aceleiași zile în care au atacat băiatul, ar fi abordat un alt minor în vârstă de 15 ani, pe raza municipiului, agresându-l fizic, înțepându-l cu un obiect tăietor-înțepător, fără însă a-i provoca leziuni, și totodată i-ar fi stins o țigară aprinsă pe încălțăminte, aducându-i distrugeri.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de cei doi minori a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhar calificată, lovirea sau alte violențe și distrugere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor