Un controlor de bilete cere demiterea directorului TCE Ploiești. El îl acuză de furt de motorină, șantaj și management defectuos

Un nou scandal la Societatea de Transport Călători din Ploiești. Consilierii locali au primit ieri o solicitare din partea unuia dintre angajații TCE. Nicolae Paraschiv, controlor de bilete, cere ca directorul Cristian Iancovici să fie demis. Acuzațiile sunt extrem de grave. Controlorul susține că s-au furat 34.000 de litri de motorină din societate, că recondiționarea tramvaielor a costat nejustificat de mult, respeciv și aproape 200.000 de lei pe tramvai și că directorul Iancovici șantajează și amenință salariații.

Iată documentul oficial prin care Nicolae Paraschiv cere demisia directorului Cristian Iancovici.

admin-ajax-225x300IMG-20160809-WA0001

 

În replică, directorul TCE ne-a declarat că această cerere va fi analizată de către Consiliul de Administrație. ”Sunt lucruri neadevărate pentru care îl voi da în judecată pe domnul Nicolae Paraschiv. Sunt calomnii. Nu există nici o lipsă de motorină. Eu am sesizat inclusiv poliția, luna trecută. Polițiștii au constatat că sunt diferențe normale, având în vedere că motorina se dilată și contractă. Rămân cantități semnificative în pompe”, a declarat pentru republikanews.ro, Cristian Iancovici.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here