logo
RNTV Live

Un consilier ploieştean, impresionat de un puşti înainte de a-l cunoaşte

Un consilier ploieştean . Un elev din Prahova a atras atenţia unui consilier local/ sursa foto Facebook
Mihai Constantinescu

Un elev din Prahova a atras atenţia unui consilier local

Un consilier ploieştean, impresionat de un puşti înainte de a-l cunoaşte. S-a întâmplat recent după ce Gheorghe Andrei, consilier local ploieştean,şi-a pierdut telefonul. Pierderea era uriaşă pentru consilier. Nu telefonul în sine era problema, ci datele din el(contacte şi diferite aplicaţii strict personale).

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/elevii-de-10-din-ploiesti/

Dar la numai o oră de la pierderea lui, a aflat că un elev din Prahova găsise telefonul. Puştiul nu a sta pe gânduri. A apelat prima persoana din lista de contacte şi a anunţat pierderea obiectului. A doua zi, consilierul, impresionat deja de atitudinea elevului, a mers acasă la el să-l felicite.

A postat pe Facebook un mesaj de mulţumire

Consilierul ploieştean a fost impresionat de gestul tânărului. A transmis părinţilor, scolii unde învaţă dar şi lui un mesaj de multumire pe care l-a postat pe Facebook. Elevul se numește Gheorghe Mihai Valentin şi învaţă la liceul Victor Slăvescu. Locuiește în comuna Balta Doamnei, sat Curcubeu

În data de 27.07.2017, am pierdut telefonul mobil, în fața clădirii Palatului Administrativ. Eram convins că nu-l voi mai găsi. La o oră după ce l-am pierdut, am fost sunat de un prieten să-mi spună că telefonul meu se află la el. Întâlnindu-mă cu acest prieten să-mi dea telefonul, mi-a spus că a fost apelat de acest tânăr, să-i dea telefonul găsit A considerat că mă cunoaşte. În primul rând m-a impresionat gestul tânărului, de a inapoia telefonul găsit.În al doilea rand, m-a frapat faptul că el a considerat acest lucru o normalitate. Nici măcar nu a dorit să cunoască proprietarul telefonului, așteptând o eventuală recompensă. Ca atare l-am căutat a doua zi, să-i mulțumesc și să-l felicit pentru atitudinea lui. Tot pe această cale felicit părinții lui pentru educația pe care i-au dat-o. De asemenea transmit conducerii liceului Victor Slăvescu, că pot fi mândri cu asemenea elevi. În concluzie, cred că acest tânăr, merită respectul și aprecierea noastră!”, a scris Gheorghe Andrei pe Facebook.

Pentru mai multe ştiri vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Fapt Divers

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor