logo
RNTV Live

Un consilier beat a votat toate proiectele de pe ordinea de zi a Consiliului Local, inclusiv unul controversat/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Un consilier beat a votat toate proiectele de pe ordinea de zi a Consiliului Local, inclusiv unul controversat

Un consilier într-o aparentă stare de ebrietate a votat toate proiectele de pe ordinea de zi a Consiliului Local, inclusiv controversata achiziție a ”casei lui Bucățică”!

Este vorba despre consilierul PNL, Constantin Ungureanu.A dat semne că nu e capabil să se exprime coerent, cu atât mai puțin să voteze, încă de la primele puncte. A fost lipsit de logică atunci când a încercat să ia cuvântul, fiind cu greu ”potolit” de colegii de partid. A părăsit de câteva ori sala, a vorbit la telefon, dar președintele de ședință, Petre Drăgan, a refuzat să-l dea afară, votul său fiind decisiv pentru alocarea celor 250.000 de euro din bugetul comunei pentru controversatul imobil.

Consilierii USR și PSD au solicitat în mai multe ori ca Ungureanu să fie supus unui test de alcoolemie și, în cele din urmă, penelistul a părăsit de bună voie sala. Colegii de partid l-au readus în sală exact la votul pentru casă. Acela a fost momentul în care Mirela Oprea, consilier USR, a sunat la poliție, dar, până la sosirea echipajului, Ungureanu a fost scos din Primărie și urcat direct în mașina edilului, sosit de urgență la sediu.
În scandalul creat, președintele a încheiat ședința înainte să ceară toate opțiunile de vot, unii consilieri neapucând să voteze.

Aprobarea acestui proiect va fi contestatá.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor