logo
RNTV Live

Un conflict în trafic s-a transformat în bătaie în toată regula

sursă foto Botosani news bataie-stiri-barbat-batut
Mihai Constantinescu

Un conflict în trafic s-a transformat în bătaie în toată regula. S-a întamplat sambătă, pe DN1B. Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din orașul Mizil, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN1B a oprit în dreptul unei unități comerciale, din comuna Albești Paleologu, pentru a-și cumpăra produse alimentare.

În urma unui conflict spontan, acesta ar fi fost agresat de către un alt bărbat, care ulterior ar fi părăsit incinta unității, fără a se cunoaște direcția de deplasare a acestuia.

Bărbatul a anunțat poliția.

La fața locului s-a deplasat un echipaj depoliție și un echipaj medical, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului. Acesta a refuzat să fie transportat la spital.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei. Era vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Urlați.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentat unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor