logo
RNTV Live

Un cioban, dat dispărut de la stâna unde lucra. Tatăl acestuia a alertat poliţiştii prahoveni

image
Mihai Constantinescu

Cioban dat dispărut! La data de 10 septembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Brebu au fost sesizați de un bărbat, din comuna Brebu, cu privire la faptul că fiul său, Goagă Vasile, în vârstă de 50 ani, a plecat în data de 7 septembrie a.c. de la o stână din comuna Valea Doftanei, unde lucra ca cioban şi nu a mai revenit până în prezent la domiciliu.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,70-1,75m, greutate aproximativ 60 kg, păr șaten tuns scurt, față ovală, ochii căprui, constituție atletică și prezintă o diformitate a cutiei craniene lateral dreapta, fără alte semne distinctive sau tatuaje.

La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni din stofă de culoare neagră, jachetă culoare maron închis, fes de culoare neagră și cizme din cauciuc de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor