logo
RNTV Live

Un căruţaş mort de beat, depistat de poliţişti. Amendă record pentru încărcătura din căruţă şi pentru că era băut

sursă foto YouTube
Mihai Constantinescu

Un căruţaş mort de beat, depistat de poliţişti. Amendă record pentru încărcătura din căruţă şi pentru că era băut

Bărbatul cu o alcoolemie de  1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat de către polițiștii din cadrul Poliției comunale Filipeștii de Pădure. Acesta conducea un  atelajul plin ochi cu material lemnos esenţă plop.

Când a fost întrebat dacă are acte pentru lemnele din căruţă, acesta a prezentat un aviz de însoţire primar cu valabilitate expirată. A fost sancționat contravențional cu o amendă de 3.000 de lei. Cantitatea de 1,3 m3 a fost ridicată şi predată în custodie pădurarului din cadrul Ocolului Silvic Câmpina.

De asemenea, conducătorul atelajului a fost sancţionat contravenţional  cu amendă în valoare de 1.305 lei, întrucât în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-ploiestibataie-in-tramvai-nimeni-nu-intervine/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/atentie-politia-romana-a-demarat-astazi-actiunea-seatbelt/?fbclid=IwAR2Fx5rAMNQBzJ-Wc-zYSlW5XK9-wa902zxS9Bl7Xt2JsG8CARTyl_YYcn4

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor