logo
RNTV Live

Un căruțaș beat mort a provocat un accident la Florești!

Accident grav la Brazi! O căruță a fost spulberată de o mașină!
Ciprian Radu

Un căruțaș beat mort a provocat un accident la Florești!

Șoferul unei autoutilitare era să-și piardă viața din cauza unui căruțaș beat turtă!

Bețivul a intrat cu căruța în drum de pe un câmp din apropierea localității Florești. Șoferul abia a reușit să-l evite. Însă în urma manevrei, a ieșit în decor și s-a răsturnat. Din fericire, a suferit doar răni ușoare.

Polițiștii ajunși la fața locului au plecat în căutarea căruțașului. L-au găsit imediat și, când i-au pus etilotestul, au rămas mască. Omul avea o alcoolemie de de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Comunicatul IPJ Prahova:

Marți, 1 august, în jurul orei 21.30, polițiștii din Florești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. O autoutilitară s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că șoferul vehiculului în cauză era rănit ușor. Însă, continuând cercetările, a rezultat faptul că în producerea evenimentului ar fi implicat și un atelaj hipo, care ar fi pătruns pe DJ 144 dintr-un câmp, fără a-i acorda prioritate. În încercarea de a evita coliziunea, conducătorul auto ar fi acroșat ușor și atelajul, ulterior pierzând controlul asupra direcției și ieșind în afara carosabilului, unde s-a răsturnat.

CITEȘTE și Un prahovean și-a urmărit iubita prin GPS. A urmat dezastrul!

La scurt timp de la producerea evenimentului, a fost depistat și conducătorul atelajului, în persoana unui bărbat din Florești, în vârstă de 58 de ani.

Fiind testat, aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor