logo
RNTV Live

Un câmpinean, închisoare cu suspendare în dosarul ” Gala Bute”

stfan lungu
rnews

Instanţa supremă a condamnat-o , în dosarul ” Gala Bute”, pe Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale, la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Pe lista celor în cazul cărora s-au dat sentinţe se află şi un câmpinean, fost consilier al Elenei Udrea la MDRT, condamnat şi el de către instanţă.

Este vorba despre Ştefan Lungu, care a primit o pedeapsă de un an şi şase luni de închisoare cu suspendare. Câmpineanul, conform DNA, a transmis în mod indirect, în 2010, Elenei Udrea, fosta sa şefă, foloase materiale de la Adrian Gărdean şi Miron Gărdean, pentru a asigura finanţarea la timpa unor contracte de lucrări încheiate de SC Termogaz Company SA cu mai multe unităţi administrativ teritoriale în cadrul programului ” Schi pentru România”.

Ştefan Lungu şi-a recunoscut, în 2015, faptele cerând să fie judecat prin procedura simplificată pentru acuzaţiile de complicitate la dare de mită.

Decizia Curţii Supreme în cazul ” Gala Bute” nu este definitivă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor