logo
RNTV Live

Un câmpinean a condus maşina deşi avea permisul supendat. Cum a încercat să-i ducă de nas pe poliţişti

permisul Pentru a scăpa de pedeapsă a încercat să-i ducă de nas pe poliţişti/ Gazeta de Sud
Mihai Constantinescu

Pentru a scăpa de pedeapsă a încercat să-i ducă de nas pe poliţişti

Un câmpinean a condus maşina deşi avea permisul supendat. A încercat să-i ducă de nas pe poliţişti cu o minciună care nu a ţinut.

Se spune că “prietenul la nevoie se cunoaşte”. Aşa a fost şi în cazul unui câmpinean care a fost prins la volan de către oamanii legii deşi avea permisul suspendat.I-a cerut însă ajutorul prietenului său cu care se afla în maşină să spună că el conducea.

Câmpineanul se afla ieri în trafic când a fost observat de către un echipaj de poliţie rutieră. Existau date că are suspendat dreptul de a conduce şi că a urcat la volanul unui autovehicul.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/videoserban-nicolae-deputat-psd-si-jignit-ultimul-hal-o-colegapenala-e-mama-care-v-facut/

Polițiștii au pornit în urmărirea vehiculului, somând conducătorul, cu ajutorul sistemelor luminoase și acustice ale autospecialei, să oprească. În momentul opririi, acesta ar fi făcut schimb de locuri cu celălalt ocupant al vehiculului.

Bănuielile polițiștilor s-au confirmat, în sensul că acela care a condus efectiv vehiculul are suspendat acest drept, sens în care au întocmit dosar penal.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor