logo
RNTV Live

Un bătranel din Ploiești s-a crezut zmeu, dar a fost reținut de polițiști

sursa foto Salajul pur si simplu
Mihai Constantinescu

Un bătranel din Ploiești s-a crezut zmeu, dar a fost reținut de polițiști.

Totul s-a petrecut în data de 3 septembrie, cand bunicul de 71 de ani a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale. Accidentul s-a produs pe strada Radu de la Afumați. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în coliziune cu un alt autoturism care se afla parcat în afara părții carosabile.

Întrucât conducătorul auto în vârstă de 71 de ani emana halenă alcoolică a fost testat de polițisți cu aparatul etilotest. A indicat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce Anulat.

În baza probatoriului administrat, ieri 5 septembrie, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Urmează ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce anulat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor