Bărbat în vârstă de 83 de ani a murit, iar femeia de 74 de ani a suferit răni grave în urma accidentului din orașul Drăgănești – Olt. Cei doi au fost loviți de o mașină în timp ce traversau pe trecerea de pietoni, conform IPJ Olt.

Accidentul tragic a avut loc în orașul Drăgănești – Olt, în timpul dimineții de luni, când un bărbat de 83 de ani și o femeie de 74 de ani, soț și soție, au fost loviți de o mașină condusă de un tânăr de 24 de ani.

Șoferul a fost testat pentru alcool și droguri, rezultatele fiind negative, iar poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

„La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Dăneasa, judeţul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a acroşat doi pietoni, respectiv un bărbat de 83 de ani şi o femeie de 74 de ani, ambii din oraşul Drăgăneşti-Olt, angajaţi în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma evenimentului rutier, bărbatul a decedat, iar femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *