logo
RNTV Live

Nou-născut prematur, pus în pungă şi aruncat

stafilococul auriu, două penisuri
Mihai Constantinescu

Un nou-născut prematur a fost pus în pungă şi aruncat în faţa blocului. S-a întâmplat în Capitală.

Medicii încearcă să facă acum tot ce este posibil pentru acest nou-născut ca să fie bine. Micuţul a ajuns la spitalul Marie Curie şi se află în stare bună de sănătate, în acest moment. Între timp, oamenii legii încearcă să de a de urma femeii care i-a dat viaţă.

Oamenii legii au demarat investigaţiile în cazul acestui nou-născut prematur şi abandonat

„Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată că în față unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost gasit un nou născut prematur.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 13, precum și echipaj de prim ajutor. Copilul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea identificării mamei, precum și pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a anunțat poliția.

Autoarea teribilei fapte riscă ani grei de pedeapsă cu închisoarea.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ia-in-patrimoniul-mondial-al-umanitatii/?

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusiv-fotopovestea-incredibila-a-femeii-ajunsa-in-fata-mortii-care-acum-este-inspiratie-pentru-zeci-de-tinere-prahovencele-in-delir-dupa-fix-la-fix-cu-bote/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa observatornews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor