logo
RNTV Live

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a cazut intr-un sant de pe marginea drumului, la Floresti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a cazut intr-un sant de pe marginea drumului, la Floresti

Un barbat de 55 de ani si-a pierdut viata, sambata noapte, dupa ce a cazut intr-un sant de pe marginea drumului, la Floresti. Groapa era nesemnalizata, iar sapaturile au fost facute de catre o firma, in urma unor lucrari de canalizare. Oamenii locului spun ca aceste santuri sunt un real pericol, si nu sunt ingradite asa cum ar fi trebuit. Politia a deschis un dosar penal, iar daca se stabileste ca victima a murit din cauza lipsei semnalizarii, primaria anunta ca va sanctiona firma care se ocupa de lucrari.

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a cazut intr-un sant

Barbatul de 55 de ani mergea pe marginea drumului, in satul Novăcești, sambata seara, la lasearea intunericului. La un moment dat, se pare, nu a observat santul si a cazut in el.

Se pare ca barbatul a fost observat tarziu de trecatori, care au si sunat la 112.

Oamenii spun ca lucrarile de canalizare incepute in zona nu sunt semnalizate corespunzator.

Primarul din localitate spune ca asteapta acum concluziile politiei, iar daca se stabileste ca firma este raspunzatoare de moartea barbatului, se poate discuta si de sanctiuni.

In cauza a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.Pana la ora difuzarii materialului firma care se ocupa de lucrari in zona nu a oferit un punct de vedere in acest caz.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor