logo
RNTV Live

Un bărbat drogat și-a bătut iubita, a încuiat-a în portbagajul și a vrut să incendieze mașina. Miscarea salvatoare!/ VIDEO

Erika Stoica

Un bărbat drogat și-a bătut iubita, a încuiat-a în portbagajul și a vrut să incendieze mașina.Miscarea salvatoare!

O femeie a fost la un pas să fie ucisă în această dimineață chiar de cel care ar fi trebui să i ofere protecție: iubitul ei.

Totul s-a petrecut în Capitală. Bărbatul drogat și băut a lovit-o pe femeie cu bestialitate și apoi a încuiat-o în portbagaj. Individul a vrut să o lase să moară în chinuri după ce a incendiat mașina. Oamenii legii au salvat-o pe femeie în ultima clipă, iar bărbatul a fost prins. El era băut și drogat.

Miscarea salvatoare

Din fericire, femeia a apucat s-a sune la 112și să spună prin ce trece, fără a ști care este direcția de meres. Din fericire, operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu.

A fost salvată în ulrima clipă.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Sursa stirilekanald.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor