logo
RNTV Live

Un bărbat din Targu-Mureș s-a dat drept agent de vanzări și a intrat în casele a două prahovence. Este incredibil ce a urmat!

fundaţii
Mihai Constantinescu

Un bărbat din Targu-Mureș s-a dat drept agent de vanzări și a intrat în casele a două prahovence. Este incredibil ce a urmat!

Totul s-a petrecut la începutul lunii septembrie. Cu vorbele la el și cu o siguranță ieșită din comun, bărbatul de 20 de ani s-a dat drept agent de vanzări și a pătruns în casa unei femei din Breaza, cu motivul de a-i vinde obiecte de uz casnic. Dar în loc sa vandă, i-a furat femeii 2.000 de lei.

În aceesși zi, a repetat rețeța și în Poiana Campina. I-a furta unei alte femei 2 400 de lei.

Pe fir au intrat oamenii legii.

În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Târgu Mureș, pe numele căruia a fost emis un mandat de aducere.

În noaptea de 9 spre 10 octombrie., tânărul a fost depistat de polițiștii de frontieră în Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu, de unde a fost preluat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina și condus la sediul unității, în vederea audierii.

În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor