logo
RNTV Live

Un bărbat din Prahova a învăţat după alt manual pentru carnetul de şofer. Poliţiştii din Câmpina l-au lăsat pieton

Atenție! Se modifică procedura de înregistrare la examenul pentru permisul auto!
Mihai Constantinescu

Un bărbat din Prahova a învăţat după alt manual pentru carnetul de şofer. Poliţiştii din Câmpina l-au lăsat pieton

Un bărbat din Câmpina a învăţat după alt manual pentru carnetul de şofer. Probabil aceasta ar putea fi singura explicaţie, de o stupiditate totală, pentru care un cprahovean s-a urcat la volan deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost depistat în trafic ieri. Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina se aflau la datorie când au oprit pe strada Calea Doftanei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, autoturismul care circula din direcţia străzii Ecaterina Teodoroiu către strada Bogdan Petriceicu Hașdeu.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest. A indicat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Bărbatului, în vârstă de 47 de ani, din comuna Brebu i s-a întocmit dosar penal, pentru săvarsirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scandal-monstru-la-spitalul…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/restrictii-dure-de-astazi…/

Pentru mai multe şţiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor