logo
RNTV Live

Un bărbat din Ploiești a fugit de polițiști și și-a abandonat mașina. Vezi de ce!

actiune politia rutiera noaptea 2
Mihai Constantinescu

Un bărbat din Ploiești a fugit de polițiști și și-a abandonat mașina. Vezi de ce!

Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 19.00. Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Grădinari din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula din direcția Apelor către strada Mircea cel Bătrân.

Conducătorul auto nu a respectat indicațiile polițiștilor, astfel că aceștia au pornit în urmărirea autoturismului. A fost identificat pe o altă stradă, abandonat în dreptul unui imobil.

În baza investigațiilor și cercetărilor efectuate a fost identificat și ulterior depistat conducătorul auto, ca fiind un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Ploiești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul nu este deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor