logo
RNTV Live

Un Bărbat din Breaza, lovit cu o bâtă în cap. Victima, transportată la spital

ambulanta-accident
Dumitrescu Vlad

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Breaza a ajuns sâmbătă la spital, după ce a fost lovit cu o bâtă în cap, în urma unui conflict alimentat de băutură, izbucnit în piaţa oraşului. Agresorul a fost reţinut de poliţişti.

Cel care l-a atacat are 54 de ani şi este tot din localitate. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru lovire, urmând să fie dus în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

“La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat în vârstă de 50 de ani din orașul Breaza cu privire la faptul că ar fi fost agresat de către un alt bărbat. Deplasați la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând persoanele implicate care au declarat că în timp ce se aflau în piața orașului Breaza, în urma unui conflict verbal, dar și pe fondul consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 54 de ani l-ar fi lovit pe apelant cu o bâtă în zona capului, provocându-i leziuni. Bărbatul în cauză a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, informează IPJ Prahova, într-un comunicat de presă transmis duminică.

“În urma probatoriului administrat față de bărbatul de 54 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, mai precizează reprezentanţii Poliţiei Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor