logo
RNTV Live

Un barbat de 44 ani si fiica acestuia de 11 ani si-au pierdut viata dupa ce au fost loviti de masina/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Un barbat de 44 ani si fiica acestuia de 11 ani si-au pierdut viata dupa ce au fost loviti de masina

Tragedie pe DN1, in zona Movila Vulpii. Un barbat de 44 ani si fiica acestuia de 11 ani si-au pierdut viata, dupa ce au fost loviti in plin de o masina.

Traversau neregulamentar strada, pentru ca voiau sa cumpere paine de pe partea opusa, de la o fabrica din zona. Odata cu ei si mama fetei, de 38 de ani a fost surprinsa in eveniment. Aceasta din urma este internata la Spitalulu Judetean de Urgenta Ploiesti, insa starea ei este stabila. Soferul de 20 de ani nu a putut face nimic sa evite impactul. Politistii fac cercetari pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.

Tanarul de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului implicat in accidentul mortal, venea dinspre Campina si se indrepta inspre Ploiesti. La un moment dat, in zona Movila Vulpii, o familie din Arges, mama, tata si fetita lor de 11 ani, au traversat prin loc nepermis drumul national. Voiau sa verifice daca magazinul unei fabrici de paine  este deschis. Au fost loviti in plin.

Din pacate barbatul de 44 de ani a murit pe loc, iar fetita de 11 ani, a intrat in stop cardio-respirator.  

Din nefericire fata nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarata decedata. Familia era din judetul Arges. Femeia de 38 de ani este inca internata la Spitalul Judetean Ploiesti, dar in stare stabila. Miercuri legistii vor face necropsia barbatului si fetitei, iar politia a deschis dosar penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor