În Vâlcea, un bărbat care amenința că se sinucide a fost salvat de polițiști/Acesta va fi transportat la spital pentru evaluare și îngrijiri medicale!

Mai multe instituții din județul Vâlcea au intrat în alertă miercuri, după ce un apel către Poliție a semnalat că un bărbat din localitatea Racovița amenință că se sinucide din cauza unor neînțelegeri cu soția sa.

În ciuda încercărilor de a-l convinge să renunțe prin dialog, bărbatul nu a fost persuadat, iar polițiștii de la Acțiuni Speciale au intervenit, scoțându-l din curte. El va fi transportat la spital pentru evaluare și îngrijiri medicale.

Apelul a fost înregistrat la Poliția orașului Brezoi, care a fost notificată că o persoană din localitatea Racovița este în curtea locuinței sale și amenință cu sinuciderea.

Polițiștii de la Brezoi, împreună cu forțele speciale din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea, s-au deplasat la fața locului și au identificat un bărbat de 48 de ani, care avea două cuțite și amenința că se va sinucide din cauza problemelor cu soția sa.

După mai multe încercări eșuate de a-l determina să renunțe la gestul extrem, polițiștii au decis intervenția imediată. Bărbatul a fost imobilizat și scos din curtea locuinței sale.

Ulterior, bărbatul va fi transportat la o unitate medicală din municipiul Râmnicu Vâlcea pentru evaluare psihiatrică și îngrijire specializată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *