logo
RNTV Live

Un bărbat care a încercat sa mituiasca un polițist la Blejoi, condamnat / VIDEO

Mihai Constantinescu

Un bărbat care a încercat sa mituiasca un polițist la Blejoi, condamnat

Un bărbat care a încercat sa mituiasca un polițist la Blejoi, după ce soferul în mașină căruia se afla fusese oprit pentru un viraj neregulamentar a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Initial prietenul său care se afla la volan primise un avertisment din partea omului legii. Pasagerul a încercat să îi ofere acestuia o suma de bani. Și nu doar atât.

CONDAMNAT PENTRU CA A MITUIT UN POLIȚIST

Vorbim în acest caz despre o pedeapsă de 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendarea executării acesteia pe un termen de supraveghere de 2 ani.  Totul după ce procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu privire la săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Fapta s-a petrecut în luna martie. Polițistul a oprit un șofer care a virat stânga și astfel a incalcat marcajul de linie dublă continuă.

Polițistul i-a aplicat șoferului un avertisment, moment în care alt pasager din mașină s-a oferit să-i dea o sumă de bani drept mulțumire. Polițistul a refuzat mita. Bărbatul a mers mai departe și i-a oferit reparații la un service auto pe care îl deține.

Agentul de poliție a sesizat Direcția Generală Anticorupție,. Bărbatul și-a recunoscut fapta, procurorul stabilind o pedeapsa de un an și patru luni de închisoare cu suspendare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor