logo
RNTV Live

Un bărbat, acuzat că a furat banii unei prostituate. Și-a recuperat și cheltuiala

prostituata
Mihai Constantinescu

Un bărbat, acuzat că a furat banii unei prostituate. Și-a recuperat și cheltuiala

Ciudata întamplare s-a petrecut în Pitești. Bărbatul i-a oferit unei femei de moravuri ușoare 200 de lei pentru a întreține relații sexuale cu ea, numai că, la final, acesta și-a recuperat cheltuiala, plus alți 600 de lei pe care aceasta îi avea în apartamentul unde practica cea mai veche meserie din lume. Bărbatul a fost dat pe mana oamenilor legii.

„Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 27 iunie a.c., cel în cauză ar fi sustras, prin violenţă, suma totală de 800 de lei, de la o tânără de 20 de ani, din Moşoaia, la plecarea de la imobilul din municipiul Piteşti în care aceasta îi permisese, anterior, accesul”, informează IPJ Argeş., citat de observatornews.ro.

Acesta a fost reținut și ulterior prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propuneri de luare a unei măsuri preventive transmite Poliţia judeţeană Argeş, potrivit sursei citate.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRAIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor