logo
RNTV Live

Un bărbat a fost prins transportând 780 kg de deșeuri nepericuloase!

Imagine WhatsApp 2024-02-02 la 17.31.56_cb62580f
Constantin Corina

Surprins în trafic de către polițiști în timp ce ar fi transportat peste 300 de kilograme de deșeuri nepericuloase, un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Conțești a fost oprit de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni

În timpul controlului efectuat, autoritățile au descoperit în autoutilitara condusă de bărbatul în cauză un total de 780 de kilograme de deșeuri feroase nepericuloase, pentru care nu existau documente de proveniență sau formular de încărcare-descărcare corespunzător pentru deșeuri nepericuloase.

Atât autoutilitara, cât și deșeurile descoperite au fost indisponibilizate, iar bunurile au fost lăsate în custodia unei societăți comerciale din Moreni.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional de către polițiști conform prevederilor articolului 19 din H.G. nr. 1061/2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României, cu o amendă în valoare de 15.000 de lei.

Ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea autoutilitarei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor