Un bărbat din Satu Mare a fost prins de polițiști și internat la Psihiatrie după ce a acostat o fată de 10 ani pe stradă/ Fata a povestit că bărbatul a încercat să o convingă, inclusiv prin forță, să îl însoțească/ Ea a refuzat și a cerut ajutorul trecătorilor, care au anunțat poliția!

Polițiștii au fost sesizați joi că pe strada Martirilor Deportați din municipiul Satu Mare un bărbat ar fi acostat o fată de 10 ani.

„În baza semnalmentelor oferite de apelant, polițiștii de ordine publică au identificat la scurt timp persoana reclamată pe o altă stradă din municipiul Satu Mare, stabilind că aceasta are 41 de ani și este din Satu Mare. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanță și ulterior internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Satu Mare,” a transmis IPJ.

Fata a fost audiată de polițiști în prezența mamei sale. Ea a povestit că bărbatul ar fi încercat să o convingă, folosind inclusiv forța, să-l însoțească într-o direcție indicată de el. Copila a refuzat și a solicitat ajutor trecătorilor. Cercetările în cauză continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor incidentului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *