logo
RNTV Live

Un bărbat a fost arestat preventiv în urma unui scandal provocat într-un bar din Mihai Bravu

inchisoare-gratii
Dumitrescu Vlad

Un bărbat de 39 de ani va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, după ce a fost implicat într-un scandal, într-un local din zona de est a municipiului Ploiești. Acesta ar fi agresat o persoană care l-ar fi enervat deoarece obișnuia să le ceară clienților barului bani de băutură.

“La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au reținut un bărbat din municipiu, bănuit de comiterea unei infracțiuni de lovire sau alte violențe, faptă comisă la data de 14 octombrie a.c.

În fapt, la data de 15 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că amicul său, un bărbat în vârstă de 32 de ani, în cursul serii precedente, în timp ce se afla în incinta unei societăți de alimentație publică din municipiu, ar fi fost agresat de către un alt bărbat, pe motiv că bărbatul de 32 de ani apela, în mod repetat, la mila clienților din societatea comercială.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiu.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi, bărbatul să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri prevetive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au menționat reprezentanții IJP Prahova.

În cursul zilei de astăzi, aceștia au anunțat că pe numele bărbatului de 39 de ani a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor