logo
RNTV Live

Un avion militar s-a prăbușit în Italia! O fetiță de 5 ani a murit

Do228_Italian Army_039TCA_140731_0303.jpg
Constantin Corina

Un avion militar italian s-a prăbușit în timpul unui exercițiu la Torino, în urma căruia o fetiță de 5 ani a murit. Pilotul a supraviețuit, a informat presa italiană.

Inițial, trebuiau să aibă loc repetiții pentru viitoarea sărbătoare a Forțelor Aeriene din Italia, duminică 17 septembrie. Cu toate acestea, avionul s-a prăbușit la scurt timp după decolare, în apropiere de aeroportul din Torino, în satul Caselle, potrivit cotidianului italian Corriere della Sera.

Avionul făcea parte din echipa de acrobație aeriană Frecce Tricolori a forţelor aeriene italiene. Acesta a lovit partea de jos a pistei, provocându-se un nor imens de fum.

Videoclipurile de pe rețelele de socializare arată prăbușirea avionului unde se poate vedea, de asemenea, cum pilotul se poate arunca din jet înainte de coliziune. La scurt timp după aceea, parașuta a urcat.

Potrivit ziarului, pilotul acesta a fost nevătămat, dar era în stare de șoc și a fost transportat la un spital din apropiere.

Videoclipul poate fi vizionat aici.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor