logo
RNTV Live

Mizil: 124 mc cherestea, în valoare totală de peste 105.000 de lei, confiscată

cherestea
Mihai Constantinescu

Polițiștii prahoveni au confiscat 124 mc cherestea, în valoare totală de peste 105.000 de lei

Totul s-a petrecut în cursul zilei de ieri când oamenii legii au efectuat în Mizil un control pe linia respectării prevederilor legale în ceea ce privește exploatarea, transportul, depozitarea, prelucrarea și comercializarea, precum și pentru verificarea legalității transportului materialului lemnos.

În urma controlului, pentru neregulile constatate au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale conform prevederilor Legii nr. 171/2010, în valoare de 15.000 de lei. Totodată, a fost dispusă și confiscarea cantității de 124 mc cherestea, în valoare totală de peste 105.000 de lei.

Polițiștii, alături de reprezentanți ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, acționează în teren, pentru verificarea legalității operațiunilor desfășurate cu material lemnos, dar și pentru protejarea fondului forestier și prevenirea și combatere faptelor ilicite în domeniul silvic.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vremea-se-schimba-radical/?fbclid=IwAR04Yty-BlUMjNLjA7GtRhRKV5u5UCHZZefIbY6pKCtpDG-eMQkinriog-g

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/oamenii-legii-de-la-politia…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor