logo
RNTV Live

Un autoturism, dat în atenție în cadrul dispeceratului Poliției municipiului Ploiești întrucât existau indicii alarmante

Urmărire în Florești! Un scuterist beat a pus poliția pe jar!
Erika Stoica

Un autoturism, dat în atenție în cadrul dispeceratului Poliției municipiului Ploiești întrucât existau indicii alarmante.

Ieri, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat, în trafic, un autoturism care a fost dat în atenție în cadrul dispeceratului Poliției municipiului Ploiești întrucât existau indicii că la volanul acestuia s-ar afla o persoană sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, autoturismul în cauză a fost interceptat și oprit pe strada Nicopole, din municipiul Ploiești, la volan aflându-se un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Ploiești.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor