logo
RNTV Live

Un autobuz cu 50 de pasageri a luat foc lângă Măgurele

aD0zZDU0OTVjODMzMWI5MjY4MGFmZjg1ZGQ0ZjVlZmMwYg==.thumb
Ștefan Petre

Miercuri, 1 februarie, un autobuz care se deplasa pe raza localității Măgurele, la ieșirea spre Bălțești, pe DJ 102L (în județul Prahova), a fost cuprins de flăcări.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Prahova nu au fost înregistrate victime în incidentul produs în jurul orei 15:50.

În autobuz se aflau 50 de persoane care s-au autoevacuat. Plutonierul adjunct Câmpeanu Daniel de la Detaşamentul de pompieri Vălenii de Munte, aflat în timpul liber, a sărit în ajutorul şoferului şi a reușit să lichideze incendiul cu 5 stingătoare şi să deconecteze contactul general, împiedicând astfel propagarea focului. A fost afectat doar compartimentul motor al autobuzului.

ISU Prahova a mobilizat la faţa locului o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD. Traficul a fost dirijat, în timpul intervenției, de polițiștii rutieri, pentru că autobuzul a rămas pe partea carosabilă.

Surse: antena3.ro, infoploiesticity.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor