logo
RNTV Live

Un angajat al CSM Ploiești protestează împotriva clanurilor care conduc clubul sportiv

ionita_protest
Cristina Iancu

Din nou scandal în CSM Ploiești. Un angajat protestează public împotriva „clanurilor care conduc” clubul sportiv.

Este vorba despre Cristian Ioniță, angajat al departamentului achiziții din CSM Ploiesti. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ioniță vorbeste despre „angajări ilegale”, „antrenor fără echipă”, dar și despre hărțuirea permanentă la care sunt supuși salariații care nu sunt pe placul conducerii clubului. 

❗️Trag un semnal de alarmă să se înceteze cu hărțuirea și intimidarea angajaților, in institutiile publice !Nu mă voi opri până nu se va termina cu aceste abuzuri !

🗣️

Clubul Sportiv Municipal este al ploieştenilor, susţinut din banii ploieștenilor.Nu al #ClanuluiScorusică in frunte cu Managerul ( ba consilier, ba antrenor, ba viitor fondator academie de fotbal, idee furată din altă parte )🚨Eu sunt cel care a avut curajul să nu ASCULTE și să nu EXECUTE ordinile date de MANAGERUL ( #ClanuluiScorusică ) care stătea/ședea pe scanul din biroul directorului general.Directorul general este liderul de drept al Clubul Sportiv Municipal, nu altă/alte persoană/ne care face/fac parte din CLAN.Am fost unul din cei nouă (9), care a semnat un protest depre o persoană care se comportă provocator cu noi. ( Noi, colectivul Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, alcatuit atât din personalul angajat cu contract individual de munca, cât și cel cu contract de activitate sportivă. ) Persoana mai sus menționată este angajată ca metodistă, funcție posibil creată pentu … ( #ClanulScorusică ) Cu toate piedicile care mi-au fost puse încă din anul 2022, in data de 17.02.2023, am reusit să mă înscriu/particip la un concurs pentru ocuparea unui post de SEF SERVICIU FINANCIAR CONTABILITATE. ( vezi articolul ➡️https://actualitateaprahoveana.ro/…/45762-concurs-cu… )🚓Pot spune că, dacă ai curajul să te împotrivești CLANULUI sau să vorbești public, la scut timp ești hărțuit și discriminat in INSTITUȚIA PUBLICĂ.💣Din anul 2021 eu sunt hărțuit moral și discriminat in această instituție, de către Managerul cu echipa de fotbal fantomică cât și de restul ClanuluiScorușică. Acest CLAN coordonează activitatea atât direct cât și indirect a clubului susținut din banii noștri,ai Ploieștenilor.💯Mitul CLANULUI este că are un “sistem de protectie întărit“ la nivelul Primăriei Ploiești cât și in cadrul altor instituții.🆘Ce putem face noi, pentru a OPRI acest CLAN și să sperăm ca acest mit nu este adevărat?👨‍👩‍👧‍👦Cu mic, cu mare, să ne unim și să ieșim public spunând o dată lucrurilor pe nume, adevarul depre ceea ce se întâmplă in INSTITUȚIA PUBLICĂ.Haideți să nu mai fim ghiocei in fața lor și să nu mai ascultăm minciunile acestui grup de oameni intovărașiți ( CLAN ) și să le reamintim pe această cale :“Clubul Sportiv Municipal Ploiesti este o structură sportivă de drept public organizată sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Ploiești”🌪️Conform H.C.L. nr. 415/2021, CAPITOLUL V, ART.15 – ( sursa ➡️ : https://www.csmploiesti.ro/…/uploads/2021/11/ROF_CSM.pdf )

🗣️

STOPhartuirii si discriminării in INSTITUTIIlE PUBLICE”

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fweb.facebook.com%2FIonita.Cristian.Mihail%2Fposts%2F6411797972197529&show_text=true&width=500



bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor