Un ambulanțier a fost pedepsit pentru că și-a adus fiica de la mare cu salvarea

balconul sursă foto cugetliber.ro
app

Dosar penal după ce și-a adus fiica de la mare cu salvarea

În plină criză medicală, un ambulanţier a considerat că trebuie să se ducă în persoană la mare cu salvarea pe care lucra pentru a o aduce acasă pe fiica sa infectată cu  Sars Cov 2. S-a întâmplat în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, iubitorul tată fiind acum achetat disciplinar.

Anchetatorii verifică acum dacă tatăl fetei avea permisiune de la DSP să plece cu ambulanţa după fată, fiind contact direct al acesteia. Legea spune că ar fi trebuit carantinat la domiciliu. Pe de altă parte – se anchetează în ce condiții a luat mașina bărbatul.

Potrivit Europa FM, se pare că fiica ambulanţierului a participat recent la o petrecere de majorat în Vaslui alături de alţi zeci de tineri. După petrecere, mulţi dintre tineri au avut semne de răceală şi au mers la spital. Printre ei, şi fata. Ea a fost testată pentru COVID, însă nu a mai aşteptat rezultatul testului şi a plecat la mare să continue petrecerea. Ulterior mai mulți tineri din grup au fost depsitați pozitiv la testul COVID-19.

Vezi şi https://republikanews.ro/o-mama-din-ploiesti-a-cerut-ajutorul-politistilor-pentru-a-si-gasi-fiica-disparuta/

Vezi şi https://republikanews.ro/barbatul-din-ploiesti-cautat-de-sotia-sa-si-politisti-gasit-fara-suflare-surse-se-afla-intr-o-zona-impadurita-retrasa/

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-mai-multi-politisti-conformati-cu-virusul-sars-cov-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here